دانلود پروپوزال،پروژه ، پایان نامه، گزارش سمینار علم یار |
دانلود پایان نامه ارشد : تولید ماست فراسودمند با افزودن جوانه گندم
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :علوم و صنایع غذایی گرایش :تکنولوژی مواد غذایی عنوان : تولید ماست فراسودمند با افزودن جوانه گندم
دانلود پایان نامه ارشد:تأثیر دوره و مقدار آماده سازی بذر به كمك پیریدوكسین بر روی شاخصهای جوانه زنی بذر گندم نان
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : کشاورزی گرایش :زراعت عنوان : تأثیر دوره و مقدار آماده سازی بذر به كمك پیریدوكسین بر روی شاخصهای جوانه زنی بذر گندم نان
دانلود پایان نامه ارشد:تأثیر دوره و مقدار آماده سازی بذر به کمک پیریدوکسین بر روی شاخصهای جوانه زنی بذر گندم نان
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : کشاورزی گرایش :زراعت عنوان : تأثیر دوره و مقدار آماده سازی بذر به کمک پیریدوکسین بر روی شاخصهای جوانه زنی بذر گندم نان
پایان نامه ارشد:تأثیر دوره و مقدار آماده سازی بذر به كمك پیریدوكسین بر روی شاخصهای جوانه زنی بذر گندم نان
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :کشاورزی گرایش :زراعت عنوان : تأثیر دوره و مقدار آماده سازی بذر به كمك پیریدوكسین بر روی شاخصهای جوانه زنی بذر گندم نان
پایان نامه ارشد:تأثیر دوره و مقدار آماده سازی بذر به کمک پیریدوکسین بر روی شاخصهای جوانه زنی بذر گندم نان
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :کشاورزی گرایش :زراعت عنوان : تأثیر دوره و مقدار آماده سازی بذر به کمک پیریدوکسین بر روی شاخصهای جوانه زنی بذر گندم نان
پایان نامه کارشناسی ارشد:طراحی، ساخت و ارزیابی ردیفکار نیوماتیکی با پیش بر محرک به منظور کاشت مستقیم ذرت در بقایای گندم
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : مکانیک ماشین های کشاورزی عنوان : طراحی، ساخت و ارزیابی ردیفکار نیوماتیکی با پیش بر محرک به منظور کاشت مستقیم ذرت در بقایای گندم
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد: اثرات پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گونه Aeluropus macrostachys در شرایط تنش شوری،آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد عنوان : اثرات پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گونه Aeluropus macrostachys در شرایط تنش شوری،آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی
پایان نامه: بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و حسی حلوای آرد گندم و مطالعه اثر کیفیت گلوتن آرد در بافت آن
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی کشاورزی،علوم وصنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان : بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و حسی حلوای آرد گندم و مطالعه اثر کیفیت گلوتن آرد در بافت آن دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی،علوم وصنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی […]
پایان نامه: اثرات پرایمینگ بذر به وسیله اسید سالیسیلیک و
نیترات پتاسیم بر شاخصهای جوانهزنی و بیوشیمیایی بذر ماریتیغال تحت شرایط شور
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: زراعت عنوان : اثرات پرایمینگ بذر به وسیله اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر شاخصهای جوانهزنی و بیوشیمیایی بذر ماریتیغال تحت شرایط شور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه پایاننامه كارشناسیارشد رشته مهندسی کشاورزی گرایش زراعت عنوان : اثرات پرایمینگ بذر به وسیله اسید سالیسیلیک […]
پایان نامه ارشد: افزایش راندمان جداسازی پروتئین آرد گندم از نشاسته با روش فیزیکی و با کمک آنزیم ها
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : علوم و صنایع غذایی عنوان : افزایش راندمان جداسازی پروتئین آرد گندم از نشاسته با روش فیزیکی و با کمک آنزیم ها
پایان نامه ارشد: ارزیابی تحمل تنش اسمزی در لاین های امید بخش گندم دوروم و ارتباط آن با نشانگرهای مولکولی
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : اصلاح نباتات عنوان : ارزیابی تحمل تنش اسمزی در لاین های امید بخش گندم دوروم و ارتباط آن با نشانگرهای مولکولی
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:اثر اعمال تیمارهای مختلف در شکستن خواب و جوانه زنی بذور علف های هرز یولاف وحشی و بارهنگ
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته :کشاورزی گرایش :زراعت عنوان : اثر اعمال تیمارهای مختلف در شکستن خواب و جوانه زنی بذور علف های هرز یولاف وحشی و بارهنگ
دانلود پایان نامه ارشد : ارزیابی تحمل تنش اسمزی در لاینهای امید بخش گندم دوروم
دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش : اصلاح نباتات عنوان : ارزیابی تحمل تنش اسمزی در لاینهای امید بخش گندم دوروم
پایان نامه ارشد: بررسی تأثیر تاریخ های مختلف کاشت برخصوصیات فیزیولوژیکی رشد و نمو ارقام و لاین های گندم نان در منطقه بروجرد
دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش : زراعت عنوان : بررسی تأثیر تاریخ های مختلف کاشت برخصوصیات فیزیولوژیکی رشد و نمو ارقام و لاین های گندم نان در منطقه بروجرد
پایان نامه ارشد: بررسی اثر سویه های منتخب باکتری خانواده سودوموناس بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم زمستانه در منطقه بجنورد
دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته کشاورزی گرایش : زراعت عنوان : بررسی اثر سویه های منتخب باکتری خانواده سودوموناس بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم زمستانه در منطقه بجنورد
دانلود پایان نامه :تاثیر پرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه توتون رقم بارلی 21 باپلی اتیلن گلیکول تحت شرایط تنش شوری
به منظور بررسی تاثیر پرایمینگ بذر در خصوصیات جوانه زنی بذر توتون رقم بارلی 21 ، تحقیقی در دو بخش در آزمایشگاه مركز تحقیقات توتون ارومیه در سال 1392 انجام یافت. در بخش اول، طرح در قالب کرت كاملاً تصادفی با 26 تیمار و 3 تكرار انجام یافت که تیمارها عبارت از شاهد، مصرف غلظت 5/0، 1، 5/1 و 2 درصد پلی اتیلن گلیکول (PEG14700) به تفکیک در مدت زمانهای 1، 2، 3، 5 و 10 روز، مصرف آب (هیدروپرایمینگ) به تفکیک در مدت زمانهای 1، 2، 3، 5 و 10 روز بود. در بخش دوم، طرح به صورت فاکتوریل در قالب کرت كاملاً تصادفی با 3 عامل و 3 تكرار انجام یافت که عامل اول، غلظت های 5/0، 1، 5/1 و 2 درصد PEG147000و آب مقطر، عامل دوم مدت 1، 2، 3، 5 و 10 روز پرایمینگ و عامل سوم شوری1، 2، 3و4 و دسی زیمنس بر متر آب پتری دیش بود. در بخش اول آزمایش، تیمارها بر زمان و درصد جوانه زنی در سطح احتمال 1 درصد تاثیر معنی داری داشت. میانگین زمان جوانه زنی با استفاده از پرایمینگ بذر توتون با PEG147000و همچنین آب مقطر به طور معنی دار کاهش یافت. درصد جوانه زنی در اثر هیدروپرایمینگ به مدت 3، 5 و 10 روز به طور معنی دار کاهش یافت. میانگین زمان جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی در استفاده از غلظت های مختلف پلی اتیلن گلیکول در فرایند پرایمینگ بذر در مقایسه با میزان آن در استفاده از آب مقطر به طور معنی دار کاهش یافته ولی میانگین درصد جوانه زنی افزایش یافت. تاثیر مدت زمان پرایمینگ دو روز در مقایسه با یک روز، سرعت جوانه زنی را به طور معنی دار افزایش داد. درصد جوانه زنی در مدت زمان پرایمینگ 5 روز به طور معنی دار کاهش یافت. در بخش دوم آزمایش، عامل پرایمینگ بذر بر زمان جوانه زنی، ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی در سطح احتمال 1 درصد، عامل مدت زمان پرایمینگ بذر بر زمان جوانه زنی، ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی در سطح احتمال 5 درصد و بر سرعت جوانه زنی در سطح احتمال 1 درصد و عامل شوری بر زمان جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی در سطح احتمال 5 درصد و بر سرعت جوانه زنی در سطح احتمال 1 درصد تاثیر معنی داری داشت. میانگین زمان جوانه زنی، درصد جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی در استفاده از غلظت های مختلف پلی اتیلن گلیکول در فرایند پرایمینگ بذر در مقایسه با میزان آن در استفاده از آب مقطر کاهش یافته و میانگین شاخص سرعت جوانه زنی و سرعت جوانه زنی به طور معنی دار افزایش یافت. یک روز زمان پرایمینگ، منجر به کاهش معنی دار زمان جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و افزایش شاخص سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی شد. زمان جوانه زنی با افزایش میزان شوری آب پتری دیش به طور معنی دار افزایش و شاخص سرعت جوانه زنی و سرعت جوانه زنی کاهش یافت. طبق نتیجه گیری کلی، پرایمینگ بذر توتون منجر به بهبود ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی و سرعت جوانهزنی شد. بهترین مدت زمان پرایمینگ بذر در استفاده از غلظت 1 و 5/1 درصد پلی اتیلن گلیکول، مدت زمان یک روز بود. با عنایت به اهمیت زیاد سرعت جوانه زنی بذر لازم است بذر توتون با استفاده از غلظت های 1 یا 5/1 درصد پلی اتیلن گلیکول به مدت یک روز پیش تیمار شود.
کلمات کلیدی: پرایمینگ، پلی اتیلن گلیکول، بذر توتون، سرعت جوانه زنی، درصد جوانه زنی
دانلود پایان نامه ارشد : افزایش راندمان جداسازی پروتئین آرد گندم از نشاسته
دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی گرایش : علوم و صنایع غذایی عنوان : افزایش راندمان جداسازی پروتئین آرد گندم از نشاسته
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1398-11-14] [ 06:05:00 ب.ظ ]
|